Lund City

Lund Choral Festival

Lund Choral Festival 16 – 22 oktober

Lund Choral Festival – festivalen som förenar körgemenskap och sångglädje med riktigt bra liveupplevelser – är här igen. Vecka 42 fylls som vanligt Lund med körsång från det lokala och regionala körlivet, spännande gästspel från när och fjärran och över genregränserna, föreläsningar, körmaraton och allsångskonsert för de allra minsta. En festivalvecka med nära tjugo programpunkter, de allra flesta helt gratis, för dig att frossa i! I år gästas festivalen bl.a. av 100-årsjubilerande Radiokören, Malena Ernmans vokalensemble Ecstatic Ensemble med sin hyllade föreställning Vocal History Tour, vokalgruppen Åkervinda, kända från “Allsång på Skansen” och förhoppningsvis får vi också chansen att uppleva manskören Hominkören, hitresta hela vägen från Ukraina. Välkommen till årets körupplevelse, Lund Choral Festival!

Se hela programmet på lundchoralfestival.org

De konserter som kräver biljett kan du köpa biljetter till på ticketmaster.se eller genom att ringa Visit Lund på 046-13 14 15.

Datum, Tider, Plats

Visa fler tider...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.