Lund City

I huvudet på Johan Ingelmo

I huvudet på Johan Ingelmo är en föreläsning och berättelse om missbruk i kombination med psykisk ohälsa. Johan fick som ung diagnos Tourettes syndrom. Senare i livet även en bipolär diagnos. Johan har i större delen av sitt liv kämpat mot beroende, främst alkohol men även perioder men svårt tablett beroende/missbruk. Att använda droger eller alkohol när man har denna problematik är inte att rekommendera. När Johan har druckit och vilket han har gjort stor del av sitt så får det ofta tunga svåra konsekvenser. När han tar första glaset så kan allt hända. Det har det gjort med. Hans liv har rasat i omgångar i livet. Men idag mår han bra och vill dela med sig av sina erfarenheter och av sitt liv. En resa från slutet av 70-talet och framåt.

Att säga till sig själv att man vill göra en förändring är en sak. Men att gå från tanke till handling är en annan sak.

Betalning sker via Swish alternativ kontant, helst Swish. 15 kr går oavkortat till @trygga barnen, en organisation som arbetar för att hjälpa barn och unga som växer upp i en familj med missbruksproblem. Anmälan göres med fördel till johing.ingelmo@hotmail.com

Då erhålles en QR-kod för betalning och din stol är reserverad.

Datum, Tider, Plats

Måndag 18 november 2024, kl 18:00

Om 27 dagar
Visa fler tider...
  • Iogt-Nto
  • Trygga barnen
  • Pris: 175 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.