Lund City

Seniorers sexuella hälsa

Sexualitet är en viktig del av hälsan. Samtidigt kan lust, relationer, kropp och sexliv påverkas av att bli äldre. Hur påverkas kroppen av åldrande och vilka effekter kan det få på ens sexuella hälsa? Vilka förändringar kan man göra, och hur gör man, om man märker att kroppen och sexet inte funkar som förut? Vad gör man om ens partner vill ha sex men man själv har tappat lusten? Hur håller man liv i en långvarig relation? Eller hur hittar man en ny partner på äldre dar?

För seniorer finns inga självklara ställen att vända sig till om man har frågor om sexualitet. Därför arrangerar Träffpunkter för seniorer i Lund och RFSU Malmö ett panelsamtal kring seniorers sexuella hälsa. I panelen finns experter på sexuell hälsa, kropp, lust och relationer. Samtalet utgår från seniorers egna frågor. Har du en fråga? Lunds alla Träffpunkter för seniorer har frågelådor där du kan lämna din fråga anonymt.

Arrangeras i samarbete med Träffpunkter för seniorer i Lund och RFSU Malmö.

Fri entré, ingen föranmälan.

Datum, Tider, Plats

Torsdag 28 november 2024, kl 13:00

Om 37 dagar
Visa fler tider...
  • Lunds stadsbibliotek
  • Lunds stadsbibliotek

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.