Lund City

Certec informerar – konferensen om jämlikhet, delaktighet och teknik

Är du intresserad av universell utformning, mångfald och teknik?

Certec informerar är konferensen för alla som är intresserade av hur teknologi och design tillsammans kan skapa bättre förutsättningar för människor med funktionsnedsättningar.

Årets program tar upp krisinformation för alla, interaktiva musikinstrument, inkluderande sophantering, smarta robothjälpmedel och hur ljus påverkar oss – bland annat.

Hela programmet
Certec informerar 2024 | Lunds universitet

Certec informerar äger rum via Zoom. Skriv- och teckenspråkstolkar finns tillgängliga.

Målgrupp
Certec informerar vänder sig till en bred målgrupp. Det kan vara människor som arbetar inom vård och omsorg, skola, planering och administration. Certec informerar vänder sig även till människor med funktionsnedsättningar och anhöriga, till kuratorer, personliga assistenter, läkare, lärare, LSS-handläggare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, logopeder, studenter och politiker.

Anmäl dig
Det är gratis att delta, men du behöver anmäla dig genom att mejla lena.leveen@design.lth.se. Ange ditt namn och gärna eventuell arbetsplats eller organisation.

Arrangör
Certec vid Designvetenskaper, LTH, Lunds universitet

Datum, Tider, Plats

Torsdag 24 oktober 2024, kl 10:00

Om 2 dagar
Visa fler tider...
  • Designvetenskaper, LTH, Lunds universitet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyheter och information för dig som driver verksamhet i stadskärnan eller på annat sätt är engagerad i utvecklingen av Lund City.
© 2024
Lund City. Alla rättigheter förbehållna.