Vi använder cookies (kakor) för att hjälpa dig att navigera effektivt och utföra vissa funktioner. Du hittar detaljerad information om alla cookies under respektive samtyckeskategori nedan.
De cookies som är kategoriserade som ”Nödvändiga” lagras i din webbläsare eftersom de är nödvändiga för att möjliggöra de grundläggande funktionerna på webbplatsen....
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Efter utsålda hus på samtliga champagneprovningar är det nu dags för Peter Brobäck att presentera ytterligare ett välkänt hus, Ayala.
Över 2 km långa källare i kalkhaltig jord, 2.5 miljoner flaskor på lagring och en helt egen filosofi, det är Ayala! Huset grundades 1860 av Edmond de Ayala och har varit familjeägt till 2005. Redan från början satte man standarden för detta hus och under hela 1900-talet levererade man sin champagne till hela Europa, inklusive några av hoven. Efter lite motgångar på 2000-talet köpte huset Bollinger Ayala och nu är man tillbaka i sin forna glans. Vi provar tre fantastiska viner från Ayala denna kväll. Honor the Essence!
Paket finns med provning och en 2-rätters middag på Hypotekets Salonger, för en fulländad afton.