Vi använder cookies (kakor) för att hjälpa dig att navigera effektivt och utföra vissa funktioner. Du hittar detaljerad information om alla cookies under respektive samtyckeskategori nedan.
De cookies som är kategoriserade som ”Nödvändiga” lagras i din webbläsare eftersom de är nödvändiga för att möjliggöra de grundläggande funktionerna på webbplatsen....
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Detta är Notch Matstudio
Hämta lunch
Sjukt god, vegansk och baserad på forskning. I en wrap eller låda, tisdag - torsdag kl 11-14 eller så länge det finns mat. 110kr/89kr student.
Condiments och bröd
Kimchi, surkål och annat fermenterat och inlagt. Gjort av en massa coola mjölksyrebakterier, ibland litet ättika och mig. Köp en burk eller två och pimpa din tallrik. Mitt surdegsbröd får du en bit av till torsdagslådan. Och så kan du beställa. Det tar ett par dagar innan brödet är klart - tänk på det bara.
Laga mat med mig
Utveckla dina vego-skills med mig i köket. Kom på mina öppna matlagningskvällar eller boka en kväll med ditt gäng eller företag. Eller har du folk i köket som vill vill bli vassare på vego? Då är Notch Matstudio the place.
Prova vin - eller andra drycker
Vill du välja vin på annat än pris och etikettens design? Eller utveckla dina smaklökar och kombinera vin med vego? Eller för den delen utforska alla de supercoola alkoholfria drycker som kommer mer och mer? Jag är utbildad sommelier med internationellt diplom (WSET3), kom hit och prova med mig.
Cateringar
Låt mig fixa festmaten, bröllopet eller studentmottagningen, plocket till minglet, AW-tilltuggen eller konferenslunchen. Alltid vego, alltid spännande, smakrikt i säsong som är fin att titta på och sjukt god att stoppa i sig. Sedan oktober 2024 är jag godkänd leverantör till Lunds Universitet - väldigt glad över det.